Circ'ombelico zoekt administratief productieassistent (deeltijds)

Functie
‘NU’ is naast een voorstelling ook een ruim onderzoeksproces. Wij zoeken een collega die kan meegroeien met de creatie en de verschillende stappen binnen een productie. Een administratieve duizendpoot die samen met het artistieke team de voorstelling klaarstoomt voor de première, de interne organisatie structureert en instaat voor de productie en spreiding tijdens tournees in binnen- en buitenland. Naast het verrichten van uitvoerende taken is actief meedenken en fungeren als klankbord essentieel.

Je zal instaan voor:
- de zakelijke coördinatie, begrotingsopmaak en permanente opvolging van het budget
- verschillende administratief ondersteunende activiteiten (incl. projectsubsidies)
- een efficiënt georganiseerde administratie en samenwerking met het boekhoudkantoor
- de opvolging en communicatie richting coproducenten en samenwerkingen
- het coördineren en voorbereiden van (internationale) tours
- de productionele voorbereiding en uitvoering op de verschillende speelplekken
- de coördinatie van een communicatieplan (website, nieuwsbrief, ea) in samenwerking met externen

Profiel
Circ’ombelico zoekt een gemotiveerde en enthousiaste persoon met financieel inzicht om een klein artistiek team te vervoegen. Je hebt sterke administratieve vaardigheden, kan vlot overweg met budgetten en hebt inzicht in begrotingen. Zakelijke ervaring in de ruime cultuursector is een pluspunt.

Je hebt een zekere commerciële flair en bent een goede netwerker. Je hebt inzicht in de verschillende communicatiekanalen en sociale media schrikken je niet af. Ervaring in verkoop en spreiding van voorstellingen is een pluspunt.

Je zal inherent verbonden zijn aan het project en krijgt je eigen verantwoordelijkheden binnen het geheel. Vanaf de première krijg je de kans om op tour te gaan met een klein team. In dit geval reis je graag en vind je van huis zijn gedurende een langere periode in binnen- en buitenland geen probleem. Ervaring als productiemedewerker in (circus)voorstellingen is een pluspunt.

Je werkt zelfstandig en bent een teamspeler die communicatief en open is. Een uitdaging schrikt je niet af en je bent stressbestendig. Probleemoplossend en creatief out of the box denken is jouw ding.

Je bent stipt en nauwkeurig. Je bent flexibel qua taakinvulling en werktijden.

Je spreekt, schrijft en verstaat vlot Frans en Engels. Je bent minstens in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod
Deeltijds contract voor bepaalde duur (in eerste instantie tot eind 2020).
Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en interessante contacten.
Aangenaam, dynamisch en flexibel werkkader.
Verloning volgens PC 304 Podiumkunsten.

Solliciteren
Herken je jezelf in bovenstaande vacature en wil je deze nieuwe uitdaging aangaan, aarzel dan niet om ons te contacteren en je cv en motivatiebrief met eventuele referenties op te sturen naar Compagnie Circ’ombelico tav Iris Carta via team@circombelico.org.

Op basis van cv’s en motivatiebrieven gebeurt een eerste selectie, de weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor een schriftelijke proef en een mondeling gesprek begin december.

Reageren voor 30 november 2019.
Een snelle indiensttreding is wenselijk.